fbpx
godz. 8:45 - 9:15 (30 min.) Hotel Intercontinental, Warszawa

Rejestracja uczestników i powitalna kawa

program prowadzi Organizator
GODZ. 9:15 - 9:30 (15 min.) Hotel Intercontinental, Warszawa

Przywitanie gości i rozpoczęcie 22. Kongresu PFRN

program prowadzi Organizator
godz. 9:30 - 10:00 (30 min.) Hotel Intercontinental, Warszawa

Ochrona danych osobowych na rynku nieruchomości

program prowadzi Edyta Bielak–Jomaa
GODZ. 10:00 - 10:30 (30 min.) Hotel Intercontinental, Warszawa

Nowe strategie mieszkaniowe. Projekty. Wyzwania. Szanse.

program prowadzi Grzegorz Okoński
godz. 10:30 - 10:45 (15 min.) Hotel Intercontinental, Warszawa

Portal nieruchomości. Czy wciąż jest partnerem branży?

godz. 10:45 - 11:40 (55 min.) Hotel Intercontinental, Warszawa

Media społecznościowe i nowe technologie – panel dyskusyjny

program prowadzi Oskar Płukis
godz. 11.40 - 12.00 (20 min.) Hotel Intercontinental, Warszawa

Przerwa na kawę, herbatę, networking oraz coś słodkiego.

program prowadzi Organizator
godz. 12:00 - 12:50 (50 min.) Hotel Intercontinental, Warszawa

Zmiany na rynku pierwotnym. Co nas czeka w roku 2019?

program prowadzi Marek Wielgo
godz. 12:50 - 13:15 (25 min.) Hotel Intercontinental, Warszawa

Wręczenie Złotych Odznak PFRN oraz nagród i wyróżnień.

program prowadzi Organizator
godz. 13:15 - 14:15 (60 min.) Hotel Intercontinental, Warszawa

Zapraszamy na lunch czyli uzupełniamy kalorie

program prowadzi Organizator
GODZ. 14.15 - 14:30 (15 MIN.) Hotel Intercontinental, Warszawa

Rynek najmu mieszkaniowego w dużych miastach

program prowadzi Natalia Świrska
godz. 14.30 - 15:00 (30 min.) Hotel Intercontinental, Warszawa

Social media w skutecznej sprzedaży nieruchomości.

program prowadzi Daniel Kędzierski
godz. 15:00 - 15:15 (15 min.) Hotel Intercontinental, Warszawa

Trendy na rynku pierwotnym. Wzrost, stabilizacja czy …?

program prowadzi Marcin Sobieszek
godz. 15:15 - 15:45 (30 min.) Hotel Intercontinental, Warszawa

Marka agenta nieruchomości. Standard czy moda?

program prowadzi Łukasz Kruszewski
godz. 15.45 - 16:00 (15 min.) Hotel Intercontinental, Warszawa

Praktyczne aspekty ochrony ubezpieczeniowej.

godz. 16.00 - 16:30 (30 min.) Hotel Intercontinental, Warszawa

Ściany działowe. Dwa podejścia deweloperów.

program prowadzi Adrian Hołub
godz. 16:30 - 16:45 (15 min.) Hotel Intercontinental, Warszawa

Zakończenie części merytorycznej 22. Kongresu PFRN

program prowadzi Organizator
godz. 16:45 - 18:45 (2:00 godz.) Hotel Intercontinental, Warszawa

Free Time. Przerwa w oczekiwaniu na bankiet.

program prowadzi Organizator
GODZ. 18.45 - 19:00 (15 MIN.) Hotel Intercontinental, Warszawa

Welcome Drink

program prowadzi Organizator
godz. 19.00 - 1.00 (6 godz.) Hotel Intercontinental, Warszawa

Bankiet

program prowadzi Organizator
Meetaap Parallax Meetaap Parallax Meetaap Parallax
Meetaap Parallax Meetaap Parallax Meetaap Parallax